Drone Mission | Nextec educativa

PROGRAMACIÓ AMB DRONS

Drone Mission

T’agradaria portar el poder dels DRONS al teu centre educatiu? Creativitat, emoció, innovació, resolució de problemes i cooperació entre iguals, són algunes de les característiques clau dels tallers que proposem des de NEXTEC amb els DRONS PARROT MAMBO.

parrot education


La nostra proposta educativa planteja el treball de competències curriculars amb l’ús d’aquests aparells voladors no tripulats. Per això, posem a la vostra disposició un conjunt de tallers multinivell que donin resposta als àmbits del coneixement matemàtic, a les ciències naturals i a l’àmbit digital, mentre que també es fomenten de manera transversal dimensions com la d’Aprendre a Aprendre i d’Autonomia i d’Iniciativa personal.

Si ets dels docents que creuen que la tecnologia és futur i que una altra manera d’aprendre és possible, no dubtis en sol·licitar més informació sobre les nostres accions educatives amb DRONS.

Ens veiem per a volar!

process 2


VR Expeditions

Viu la primera experiència amb la realitat virtual de la mà de Google Expeditions. El professor serà el guia d'un extraordinari viatge, on els alumnes viuran una autèntica experiència com a exploradors. Properament ...

Nextec-educativa
process 2


VR 360

Amb aquesta càmera podreu crear els vostres propis continguts i després veure'ls amb les ulleres de realitat virtual.

Simplement connecteu al telèfon i ja podreu fer fotos i vídeos de 360° a través d'una aplicació especialitzada.

process 2


VR Pro

Una experiència amb la realitat virtual individual que instal·lem al vostre centre. Properament...

realitat virtual

Contacta amb nosaltres i demana'ns informació

I si vols et truquem nosaltres

Contacta amb nosaltres

Nextec-educativa